Jouw eigen bedrijfsvideo

Wij helpen je graag met jouw online strategie. Zet video content in om jouw verhaal te vertellen.

Een video waarmee jij je verhaal vertelt

Er zijn talloze manieren om je bedrijf op de kaart te zetten door middel van online strategieën. Het maken van een bedrijfsvideo is daar één van, en biedt de kans om op een unieke en creatieve manier te laten zien waar jouw bedrijf voor staat en welke boodschap je uit wil dragen.

Omdat bedrijfsvideo’s steeds populairder worden onder consumenten en bedrijven, neemt de concurrentie ook gestaag toe. Daarom is het extra belangrijk dat jouw video de aandacht van potentiële klanten kan pakken én vasthouden.

Brainstorm met ons over jouw bedrijfsvideo

Leer wat online video's voor jou kunnen betekenen

  Wat is videomarketing?

  Videomarketing is het maken en gebruiken van video’s die bedoeld zijn jouw bedrijf en de bijbehorende producten en/of diensten te promoten. Door middel van filmpjes laat je (potentiële) klanten kennismaken met alles wat je bedrijf te bieden heeft door ze te informeren en enthousiasmeren. Goede videomarketing is dan ook afgesteld op je doelgroep en de boodschap die je als bedrijf uit wil dragen.

  Waarom een bedrijfsvideo?​

  De tijd die mensen online doorbrengen neemt sinds een aantal jaar in een rap tempo toe. Van deze tijd wordt een aanzienlijk deel besteed aan het kijken van video’s. Daar kun je natuurlijk slim op inspelen door zelf een pakkende bedrijfsvideo te maken en zo je doelgroep te bereiken. Hoe meer mensen je video bekijken, hoe groter je bereik wordt.

  Het uiteindelijke doel is uiteraard om traffic te genereren die (de kans op) meer leads en conversies op gaat leveren. Hoewel een groter bereik veel indirecte positieve effecten kan hebben, is het natuurlijk fijn om te weten wat een bedrijfsvideo je direct op kan leveren. Zo heeft 84% van de kijkers wel eens iets gekocht naar aanleiding van een online video. Als direct gevolg ziet 78% van de marketeers een stijging in sales, naar aanleiding van een bedrijfsvideo. Reden genoeg dus om zelf ook aan de slag te gaan met deze vorm van videomarketing.

  In samenwerking met Moonwake

  Versterk jouw online brand

  Social media video content
  Online strategie
  Visual storytelling

  Visual storytelling voor jouw boodschap

  Bedrijfs- en Merkwaarde

  Mede dankzij de persoonlijke vertelwijze en de emoties die worden opgeroepen, kunnen bedrijfsvideo´s bijdragen aan meer vertrouwen van je klanten. Dit is erg belangrijk voor het ontwikkelen en onderhouden van een duurzame relatie, wat weer zorgt voor meer bedrijfswaarde en/of merkwaarde.

  Visual storytelling in een bedrijfsvideo

  Wat is nou de toegevoegde waarde van een bedrijfsvideo als je zelf al gebruik maakt van teksten en afbeeldingen? Onderzoek wijst uit dat mensen informatie beter onthouden als dit als een verhaal gepresenteerd wordt. Daarnaast kun je op verschillende manieren emotie overbrengen via je video, wat op zijn beurt voor zorgt dat je boodschap nog beter overkomt. 

  Zeker als het aankomt op het delen van je bedrijfsvisie en -missie, is het maken van een bedrijfsvideo uitermate geschikt. Op deze manier kun je je verhaal op een persoonlijke manier overbrengen om de bezoeker duidelijk te maken wat er nou zo bijzonder aan jouw bedrijf is. Eigenlijk is een bedrijfsvideo een soort visitekaartje dat niet alleen leuk om te bekijken is, maar ook nog eens sneller wordt gedeeld dan statische content

  We zijn erg enthousiast over de huidige samenwerking met Moonwake, die specialist zijn op het gebied van visual storytelling video’s. Dankzij hun kennis en ervaring, weet Moonwake jouw missie te vertalen naar een pakkende bedrijfsvideo.

  Bedrijfsvideo op maat

  Het is belangrijk om te weten voor wie je de video maakt zodat je de inhoud hier vervolgens op af kunt stellen. Vraag jezelf daarom af wie je doelgroep is en wat je met je bedrijfsvideo wilt bereiken. Zo zijn sommige video’s enkel bedoeld om klanten te informeren terwijl anderen (ook) een specifieke call-to-action (CTA) bevatten, die voor meer leads kunnen zorgen. 

  Neem vooral contact met ons op als je hulp nodig hebt met het opstellen van een bedrijfsvideo-strategie of meer wilt weten over alle (andere) voordelen van video marketing.

  Duurzame samenwerkingen

  Succesverhalen

  We willen met onze partners een duurzame samenwerking aangaan, en zo samen toewerken naar een groenere toekomst. Benieuwd naar de bedrijven waar wij mee samenwerken? Bekijk ze hieronder!

  AmperaPark

  AmperaPark

  Klik Hier

  De Buren

  De Buren

  Klik Hier

  Fenix Inside

  Fenix Inside

  Klik Hier

  Meer informatie ontvangen?

   Hoofdkantoor:
   Bernadottelaan 13
   3527 GA, Utrecht
   Nederland

   Kantoor Hengelo
   Demmersweg 32
   7556 BN, Hengelo
   Nederland

   Kantoor Tilburg
   Meutestraat 14
    5042 XK, Tilburg
   Nederland

   Kennis is er om te delen

   Onze kennisbank

   Wil je meer weten over onze duurzame partners, iets opsteken over online marketing of ben je gewoon benieuwd naar waar we achter de schermen mee bezig zijn? Lees dan snel onze blogs of bekijk de kennisbank!