Zustainabox

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Bij The Impact Hub in Amsterdam komen duurzame ondernemers samen. Aan van deze succesvolle, duurzame ondernemers is een Rotterdamse met een groot hart voor de natuur, het klimaat en het milieu. We hebben het over de oprichter van ZustainaBox: Manon van Leeuwen. 

Wat doet Zustainabox?

De ZustainaBox is gevuld met de leukste duurzame alternatieven voor spullen die vrijwel iedereen gebruikt. Hiermee steun je lokale, duurzame ondernemers en stap je over naar een groener dagelijks leven.

Als lid van deze inspirerende community staan we maandelijks in contact met ondernemers die een positieve impact willen maken op de wereld. We werken alleen samen met merken en bedrijven die dezelfde visie hebben op duurzaamheid als wij, aldus Manon. 

Waarbij heeft Ecoteers geholpen?

We besteden dan ook veel tijd aan het vinden van de juiste eco match. Met merken die leuke eco producten maken van goede kwaliteit. ZustainaBox vond in Ecoteers al gauw een goede match om de problemen met de website aan te pakken. Hiervoor werd een uitgebreide SEO-check en website audit aangevraagd. 

Dit is niet alleen een simpele scan van de website, er wordt ook gekeken naar je concurrentie en gemiste kansen. Bij een SEO-check onderzoekt Ecoteers uitgebreid hoe je beter kunt scoren op Google en andere zoekmachines. Daarnaast geven we met video’s uitleg over hoe je zelf deze zaken kunt verbeteren en problemen kunt oplossen (in bijvoorbeeld WordPress). 

Website audit

De uitdaging bij het uitvoeren van een grondige audit is het overzichtelijk in kaart brengen van alle verbeterpunten. Hierna moet er zo duidelijk mogelijk uitgelegd worden wat precies het probleem is en hoe verbeteringen zelf kunnen worden doorgevoerd.

Binnen de website audit werd er ook geconstateerd dat er te veel verschillende en niet werkende plug-ins op de website stonden, wat tot vertraging in de laadtijd en foutmeldingen kan leiden. Ook Google waardeert een traag ladende website lager. 

Website van Zustainabox

Uitgebreide rapportage

Door onder andere gebruik te maken van verschillende audit-tools heeft Ecoteers een uitgebreid rapport opgeleverd aan ZustainaBox. In dit rapport werden alle verbeterpunten uitgebreid besproken en in een video werd stap-voor-stap uitgelegd hoe ze deze zelf eenvoudig konden doorvoeren.

De uitgebreide audit en de hieruit voortkomende, makkelijk te implementeren, oplossingen hebben er voor gezorgd dat ZustainaBox nu veel hoger scoort op de voor hen meest relevante keywords.

Omdat er een goede match ontstond tussen Ecoteers en ZustainaBox hebben we de samenwerking uitgebreid. Ecoteers blijft ZustainaBox nu helpen in hun missie om winkelend Nederland te verduurzamen! Dit doen we door middel van het ontwikkelen en schrijven van whitepapers, het aanleveren van blogs en het optimaliseren van bestaande webpagina’s.

Bekijk ook onze andere cases

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?