Flynth

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen is Flynth Nederlands grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Zij werken voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor heel specifieke klanten zoals agro-ondernemers en onderwijsinstellingen. Flynth werkt ook met regelmaat voor grote bedrijven.

Een duurzame & innovatieve toekomst

Flynth wil bijdragen aan de innovatieve toekomst van ondernemend Nederland. Hierin is en blijft duurzaamheid een van de belangrijkste thema’s, ook bij Flynth. Flynth adviseurs en accountants heeft per 1 januari het bedrijf Bosch & van Rijn overgenomen. Bosch & van Rijn is gespecialiseerd in duurzaam energieadvies en adviseert overheden en bedrijven over beleids- en projectontwikkeling van wind- en zonne-energieprojecten.

Nieuwe SEO strategie

Flynth was in zekere mate al bezig met het regelmatig plaatsen van content, maar niet alle artikelen waren met een goede SEO-strategie in gedachten geschreven. Ook op het gebied van backlinks en linkbuilding waren er een aantal cruciale verbeteringen die konden worden aangebracht. 

Een belangrijk gedeelte van de bestaande content is onderhanden genomen en herschreven met de nieuwe SEO-strategie in gedachten. Er is ook gekeken naar de ondersteunende visuals op de site. Er is een nieuwe campagne opgezet om een specifieke doelgroep te targeten. De tekst op de landingspagina is herzien.  De campagne werd ondersteund met doelgerichte posts op social media. 

Daarnaast zijn er ondersteunende teksten geschreven voor mailingcampagnes en werden SEA teksten aangeleverd. Er is nu regelmatig contact met het digital marketing team van Flynth over de beste online benadering van de verschillende marktsegmenten en doelgroepen. 

Verbeterde click-through rate

Op korte termijn zien we in de eerste weken na implementatie al een flinke toename van bijna 5% in de CTR van de Google Ads campagnes. Naarmate deze campagnes langer draaien, is de verwachting dat dit met een soortgelijk percentage per week zal toenemen. 

Op het gebied van SEO zien we dat Flynth op de gewenste zoekwoorden nu erg hoog scoort in de Google ranking.  Op veel van de zoekwoorden scoort Flynth nu bovenaan,  meteen na de officiële websites van de Nederlandse overheid. 

Flynth zelf is erg tevreden met de tot nu toe behaalde resultaten en zegt uit te zien naar een verdere samenwerking.

Bekijk ook onze andere cases

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?