De Buren Afhaalcentrum

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

De Buren is in de volledige Benelux de marktleider in onbemande afhaalpunten. (In België en Luxemburg staan ze ook wel bekend als Cubee). Met meer dan 250 afhaalpunten in de winkel, de wijk, op het werk of onderweg zijn de afhaalpunten van de Buren voor veel mensen niet meer weg te denken.

Duurzame pakketpunten

Deze pakketkluizen maken niet alleen het leven makkelijker voor bedrijven en consumenten, maar dragen bij aan een duurzamere samenleving. Dankzij het dynamische team van de Buren zijn hun diensten snel en eenvoudig, duurzaam en milieuvriendelijk.

Dankzij de Buren kunnen pakketten van verschillende logistieke partners op dezelfde locatie worden afgeleverd en opgehaald. Bezorgers hoeven minder kilometers te rijden wanneer ze gebruik kunnen maken van een afhaalpunt van de Buren.

Met het bundelen van deze pakketten draagt de Buren bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Wat heeft Ecoteers voor de Buren kunnen doen?

Ondanks dat het product van de Buren zichzelf verkoopt, liet de vindbaarheid online nog wel te wensen over. Er ontstond behoefte aan een nieuwe website die beter online te vinden zou zijn en voor een hoger conversieratio zou kunnen zorgen. 

Ecoteers heeft samen met de Buren uitgebreid gekeken welke website en content het beste past bij de verschillende doelgroepen van de Buren. Hierbij werd er onderscheid gemaakt tussen verschillende sectoren, en er werd voor elk een aparte landingspagina gemaakt.

Bekijk hier het resultaat:

ecoteers de buren
Nieuwe website de Buren

Wat hebben wij al samen bereikt?

Dit heeft geleid tot een complete revisie en herontwerp van de website van de Buren. Potentiële klanten vanuit de verschillende doelgroepen komen op speciaal voor hen ingerichte pagina’s binnen waar ze meteen alle bruikbare informatie kunnen vinden. Ook wordt elke potentiële klantengroep met doelgerichte keywords naar de website gebracht.

De website van de Buren heeft nu ook een handige, ingebouwde tool om de verschillende vestigingen op een map te zien. Via een blog, die regelmatig wordt geüpdatet met interessante artikelen en nieuwsberichten, wordt niet alleen de online vindbaarheid steeds beter. Deze zorgen ook voor een hogere conversie van de bezoekers op de website. 

Bekijk ook onze andere cases

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?