Congresgebouw De Vereeniging

Benieuwd naar
de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een locatie voor een bijeenkomst in Utrecht? Dan moet je bij Congresgebouw De Vereeniging zijn. Het historische pand is in 2021 volledig gerenoveerd en klaar om iedereen te ontvangen. Dankzij het ruime aanbod aan zalen, is het geschikt voor verschillende groepen en bijeenkomsten.

Wat doet Congresgebouw De Vereeniging? 

Het historische sociëteitsgebouw kan je vinden in hartje Utrecht. Op deze locatie kun je terecht voor bijeenkomsten, trainingen, private dining en walking dinners.

Dankzij de prachtige architectuur en moderne faciliteiten is het een ideale plek voor een (zakelijke)bijeenkomst. Congresgebouw De Vereeniging staat garant voor professionele service en een sfeervolle omgeving, zodat elke bijeenkomst naar een hoger niveau getild wordt.

Na de renovatie in 2021 gingen de deuren open om iedereen te ontvangen. Daarbij kon goede online vindbaarheid natuurlijk niet ontbreken. Hier kwam Ecoteers in actie.

Wat hebben wij gedaan?
Ecoteers heeft gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuwe website. Onze focus bij het ontwikkelen van de website voor Congresgebouw De Vereeniging lag op het bieden van een naadloze gebruikerservaring. We hebben ervoor gezorgd dat de bezoeker makkelijk kan navigeren en snel de juiste informatie kan krijgen. Zo krijgt je als websitebezoeker snel en efficiënt toegang tot essentiële informatie over de locatie, de faciliteiten en de beschikbaarheid voor evenementen. Uiteraard hebben we de website ook responsive gemaakt, zodat het ook leesbaar is op tablets en smartphones.

Onze webdevelopers stemmen daarnaast altijd een passende lay-out af op de klant. Op deze website is er gewerkt met de juiste kleuren, typografie, stijlelementen en grote afbeeldingen om de unieke sfeer en uitstraling van Congresgebouw De Vereeniging goed over te brengen. We zijn trots op het eindresultaat en bij Ecoteers blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige weboplossingen die aan de behoeften van onze klanten voldoen.

Bekijk ook onze andere cases

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?