Skip links

Onze zonnecarport: de AmperaPort

De AmperaPort is de zonnecarport ontwikkeld door AmperaPark. Met deze handige met zonnepanelen overkapping maak je van je grijze parkeerplaats een duurzame. De AmperaPort is de zonnecarport ontwikkeld door AmperaPark. Met deze handige met zonnepanelen overkapping maak je van je grijze parkeerplaats een duurzame.

Meer informatie Vraag een offerte aan

Over de AmperaPort

De zonnecarport van AmperaPark is de oplossing om uw grijze parkeerplaats om te zetten naar een hernieuwbare duurzame energiebron. De AmperaPort heeft dan ook verschillende voordelen:

Steeds meer elektrisch

Met steeds meer elektrische en hybride auto’s van uw medewerkers en bezoekers is uw organisatie met de inzet van de Ampera niet langer afhankelijk van (alleen) de grijze netstroom. Want u gaat uw eigen zonnestroom opwekken en gebruiken en zelfs opslaan.

Afmetingen

Een AmperaPort word geleverd als unit die bestaat uit drie parkeerplaatsen. De afmeting van een unit bedraagt 7.5 meter breedte bij 5.50 meter diepte.

Snelle levertijd

Het ombouwen van uw grijze parkeerplaats naar een duurzame parkeerplaats kan al binnen één week met een zonnecarport van AmperaPark.

Schaalbaar

De AmperaPort is schaalbaar! Al onze geleverde units worden dan ook precies op maat gemaakt voor uw parkeerplaats. Dit kan van 3 tot 3.000 parkeerplaatsen.

Fiscale voordelen

Wanneer je kiest voor een zonnecarport van AmperaPark kun je hierbij gebruik van een aantal fiscale voordelen en overheidssubsidies!

Haal uw energiedoelstelling

Vanaf 1 januari 2023, moet elk bedrijf groter dan 100 m2 op zijn minst energielabel C hebben. Met het plaatsen van een AmperaPort is dit niet langer een probleem.

Weten wat u kan besparen door het plaatsen van een zonnecarport?

AmperaPark heeft een tool ontwikkeld waar u precies kunt zien wat uw potentiële besparing is door het plaatsen van een solarcarport. Zo kunt u geheel vrijblijvend berekenen hoe u uw huidige parkeerplaats kunt omzetten in een duurzame parkeerplaats.

Bereken wat u kan besparen

Wat onderscheidt een zonnecarport  van AmperaPark?

Technologie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Research en Development

Met als onze grote kennispartner de Universiteit Twente hebben we het product  door ontwikkeld tot een zonnecarport met daarin de allerbeste en innovatieve technieken. Dit zorgt er voor dat een duurzame energiebron van AmperaPark altijd zal zorgen voor het maximale rendement op uw parkeerplaats.

Comfort en Design

Naast dat u een eigen energiebron op uw parkeerplaats kunt plaatsen, zorgt een AmperaPort ook voor een groot deel aan comfort en design. Het plaatsen van een AmperaPort zorgt voor een prachtige blikvanger op uw parkeerplaats.

 

Daarnaast zijn onze carports voorzien van een plug-and-play mechanisme dat er voor zorgt dat uw elektrische auto altijd zonder problemen word opgeladen.

Interesse in het plaatsen van een AmperaPort?

Zit u nog met vragen of wilt u graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een zonnecarport of het inrichten van een duurzame parkeerplaats? Dan kunt u via dit formulier contact met ons op nemen. We proberen dan altijd binnen 1 werkdag te reageren.

Bespreekt u dit liever telefonisch? Dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij zijn te bereiken op:

(+31) 6 53 757 793