Skip links

Parkeren, opwekken en opladen onder één zonnedak!

Parkeerplaatsen speciaal voor elektrische auto’s, zonnepanelen op het dak van uw bedrijf en een overdekte parkeerplekken voor de deur. Dat kan makkelijker! Elke Ampera heeft drie kernfuncties: parkerenopwekken en opladen. En dat allemaal onder één dak!

Bekijk de voordelen!

Solarcarports

Ontdek onze verschillende modellen solarcarports.

Meer informatie

Energieconsultancy

Grondige, complete energiescans door AmperaPark

Meer informatie

Over ons

Bekijk direct wat AmperaPark zo uniek maakt.

Meer informatie

De parkeerplaats als groene energiehub

AmperaPark transformeert parkeerplaatsen snel, veilig en voordelig in groene energiehubs. Wij maken van een ‘gewone’ parkeerplek een duurzame, energierijke, circulaire en stijlvolle parkeerhaven. Onze Ampera is een groene energiehub die het geparkeerde wagenpark voedt met zonnekilometers.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder.

Het aandeel elektrische auto’s steeg van 12,7% in 2019 naar 19,7 % in 2020. In 2021 zal de groei nog spectaculairder zijn. Ook omdat de nieuwste accu’s een steeds verder bereik qua kilometers garanderen. Uiteindelijk mogen in 2030 binnen de EU alleen nog maar elektrische auto’s worden verkocht. Maar de verwachting is dat ruim daarvoor de vraag naar elektrische auto’s al verder zal exploderen.

Wat zijn de voordelen van de Ampera? 

De installatie van een Ampera biedt uw organisatie meerdere voordelen: 

Meer informatie opvragen

De Ampera: leverbaar in meerdere materialen en varianten: de AmperaSol en de AmperaPort

Elke Ampera heeft feitelijk 3 kernfuncties: parkeren, opwekken en opladen dit noemen we het ParLaDo concept. Daarnaast is uitbreiding mogelijk met verlichting, met een betaalmodule, met camerabewaking, met cameraregistratie, met de mogelijkheid voor opslag van overtollige zonne-energie in speciale accu’s, met reserveringsapparatuur, met voorzieningen voor het afleveren van pakketjes.

AmperaPort

De AMPERAPORT is de elegante versie met duurzaam hout. Geparkeerde auto’s worden gevoed met zonnestroom dat wordt opgewekt door de zonnepanelen van de carport.

Amperaport

AmperaSol

De AMPERASOL is de stijlvolle versie met metaal. Dit geeft de AMPERA een elegant en functioneel uiterlijk. De speciaal ontworpen semi-transparante zonnepanelen zorgen dat auto’s koel en droog geparkeerd staan, terwijl de auto voorzien wordt van zonnestroom voor duurzame kilometers.

AmperaRoof

De AMPERAROOF is een zonlaadplein dat speciaal  ontwikkeld is voor een parkeerplaats met een zuid-opstelling.

De Ampera: kopen of leasen   

U kunt een Ampera kopen of leasen. De keus is aan u. Bij koop schaft uw organisatie de Ampera aan en zijn de opbrengsten van de geleverde zonne-energie, maar ook het beheer en het  onderhoud als eigenaar voor uw rekening.

Bij lease plaatst AmperaPark een of meer Ampera’s op uw terrein en blijven onderhoud, beheer en de opbrengsten uit het opwekken en opladen van de zonnestroom bij AmperaPark. Het grote voordeel van de lease-constructie is dat u als organisatie uw medewerkers en klanten state-of-the-art duurzame zonnehavens biedt, terwijl u er verder als organisatie geen enkel omkijken naar hebt, terwijl u, uw medewerkers en bezoekers wel de voordelen ervaren.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak!  

Wilt u meer weten en bent u geïnteresseerd in een afspraak? Neem dan svp contact op  via bijgevoegd formulier. Wij proberen dan altijd binnen een werkdag contact met u op te nemen. 

Mocht u liever direct telefonisch contact met ons op willen nemen? Bel dan svp: (+31) 085 029 1440.  Natuurlijk kunt u ons ook een mail sturen: sales@amperapark.vom